EN facebook

Nyílt felhívás jó gyakorlatok bemutatására a 14. Országos Múzeumpedagógiai Konferencián

FELHÍVÁS

A Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ muzeális intézmények munkatársainak jelentkezését várja jó gyakorlatok 10 percben történő bemutatására a 14. Országos Múzeumpedagógia Konferencián. A kétnapos szakmai rendezvény az intézmények ifjúsági korcsoportnak szóló kínálatát, a célcsoport és a múzeumpedagógia változatos kapcsolódási pontjait térképezi fel.

 

 

Javasolt témák:

 

társadalmi fenntarthatóságot támogató, fiatalokat (középiskolás korosztály, felsőoktatásban tanulók, fiatal felnőttek) is bevonó múzeumi kezdeményezések

 

múzeumok fiatalokat célzó innovatív fejlesztései (kiállítás, múzeumpedagógiai foglalkozás, applikáció, játék, rendezvény, kiadvány, stb.)

 

iskolai közösségi szolgálat múzeumi környezeteben

 

gyakornoki program múzeumokban

 

múzeumok és a felsőoktatás együttműködése

 

a fiatal munkaerő megtartása és motiválása a múzeumokban

 


A jó gyakorlatok bemutatására a konferencia második napján két párhuzamosan zajló szekció keretében kerül sor. A jó gyakorlat bemutatása vetített prezentáció vagy interaktív bemutató formájában is történhet. A jó gyakorlatot bemutatók részvétele az Országos Múzeumpedagógiai Konferencián ingyenes, online regisztráció részükről is szükséges.

 

A jelentkezés felület itt érhető el.

 

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 29.

 

A szervezők fenntartják a jogot, hogy a beérkezett szinopszisok közül kiválasszák a konferencián bemutatásra kerülő jó gyakorlatokat.

 

 

További információ

múzeumandragógia, Múzeumok Őszi Fesztiválja, múzeumpedagógia, műhely, programajánló, téma
2022-09-19 16:00
díj, felhívás, múzeumpedagógia, műhely, pályázat
2022-07-12 14:00
konferencia, muzeológia, Múzeumok Őszi Fesztiválja, múzeumpedagógia, műhely
2021-11-09 07:00