EN facebook

Múzeumok, mint a turizmus fejlődő ága - webináriumsorozat

MŰHELY

2021-11-16 14:00

Múzeumoknak is szól a Balatoni Turizmus Szövetség és az MTÜ közös szemléletformáló ingyenes webinárium sorozata, amely a mindennapokban jól használható, gyakorlati ismereteket nyújt a jövőképes turizmus érdekében.

 

November második felében az online és célcsoportfókuszú értékesítési technikák, a közös jegyek, a keresztértékesítésés a hozzáférhető turizmus lesznek lesz az online előadások fókuszában. De a turisztikai szakemberek gyakorlati példákat hoznak arra is, hogy a múzeumok hogyan állítsanak össze vonzó ajánlatokat a csoportos turisták és utazási irodák számára.


Az örökségturisztikai látogatóhelyeknek szóló előadások témái nem csak a közönségkapcsolattal vagy intézményi kommunikációval foglalkozó munkatársak számára nyújtanakmodern szemléletű ismereteket. Hasznosak lehetnek azok számára is, akik szakmai munkatársként a kiállításaikon keresztül, a gyűjteményi anyaggal szeretnék megszólítani a múzeumi közönséget.


A program ugyan a Balaton környéki turisztikai szolgáltatók minőségpolitikájának erősítését célozta, a tartalma mégis jól hasznosítható valamennyi hazai örökség- és ökoturisztikai látogatóhely, TDM- és más turisztikai szolgáltató, rendezvényszervező cég, fürdő, önkormányzat vagy szálláshely számára is.


November második felének első, múzeumi szakembereknek szóló előadásába 2021. november 17-én kapcsolódhatnak be az érdeklődők. Az Értékesítési technikák az online világban című webinárium részletes leírása a Szemléletformáló programsorozat a Balaton turisztikai jövőjéért honlap programfüle alatt olvasható.


Az Innotime Hungary Kft. szervezésében zajló programokra regisztrálni a www.szemleletformalas-balaton.hu oldalon lehet. A rendezvények online térben, Zoom alkalmazással kerülnek megrendezésre. Jelentkezés után a résztvevők megkapják e-mailben a linket, melyre csak kattintani kell a részvétel érdekében.


Az elhangzott előadásokat hamarosan tudásbázisként is hasznosíthatják majd a turisztikai szakemberek, hiszen hamarosan minden célcsoport minden előadását visszanézhetővé, visszahallgathatóvá teszik a honlapon.

muzeológia, múzeumandragógia, műhely, téma
2021-07-14 12:00
állományvédelem, beruházás, látogató, műhely, téma
2021-10-14 07:00