EN facebook

Közösségi rendezvények szervezése projetként címmel online workshopot szervez a MOKK

FELHÍVÁS

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ Közösségi rendezvények szervezése projektként címmel három alkalomból álló ingyenes online pályázatírás és projektmenedzsment workshopot szervez 2023. június 26. és 29. között a Közösségek Hete 2023-hoz kapcsolódóan.

 

Mindenkit várnak, aki a hazai pályázati rendszerben megvalósítható rendezvények, mint projektek előkészítéséhez és a pályázatíráshoz hasznos elméleti és gyakorlati ismeretekkel vértezné fel magát.

A workshop célja:

 

A hazai pályázati rendszerben megvalósítható  rendezvények, mint projektek előkészítéséhez és a pályázatíráshoz hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtani a kulturális, köztük a muzeális intézmények munkatársainak.

 

workshop haszna:

 

A résztvevők megismerik a pályázati lehetőségeket és az ezekhez kapcsolódó pénzügyi és projektmenedzsment tevékenységeket a tervezéstől a megvalósításig.

 

Kiknek ajánljuk a workshopot?

 

kulturális területen, például muzeális intézményekben dolgozóknak és a hazai múzeumi pályázatok készítésében közreműködő közigazgatási és pénzügyi szakembereknek

 

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálni 2023. június 19-ig lehet.



További részletek és regisztráció

felhívás, képzés, múzeumandragógia, műhely
2022-08-01 16:00
díj, Közösségek Hete, múzeumandragógia, műhely, Petőfi200, téma
2023-05-19 16:00
díj, gyűjtemény, kortárs, műhely, néprajz, téma
2023-05-08 20:00