EN facebook

Online elvégezhető pályázatíró és projektmenedzsment képzést indít a MOKK

FELHÍVÁS

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) 2022. október 17. és 20. között is megszervezi Múzeumi pályázatírás és projektmenedzsment képzés című akkreditált tanfolyamát. Az online formában megvalósuló, tehát az otthon kényelmében elvégezhető tanfolyamra „early bird” kedvezményt adunk 2022. szeptember 1-ig történő jelentkezés esetén.

 

A képzésen a közgyűjteményi szakemberek megismerik a pályázati lehetőségeket és a sikeres pályázatírás titkát. A pályázatok szakmai tartalmán kívül a pénzügyi tervezés lépéseit is végigveszik a résztvevőkkel. Emellett a projektek eredményes menedzselésének széles eszköztárát is átadják az oktatók.

 

A gyakorlatias szemléletű képzés hangsúlyt fektet rá, hogy a megszerzett ismerteket alkalmazni tudják a saját intézményi stratégia részeként, ezért a tanfolyamon a résztvevők begyakorolhatják a pályázatírás és projektmenedzsment lépéseit az ötlettől a megvalósításig. Pályázati anyagot és projekttervet dolgoznak ki gyakorlatvezetők támogatásával. A képzést lezáró vizsgán az elkészült munkákat prezentáció keretében mutatják be.

 

Az oktatók között nyertes hazai és európai uniós pályázatírók, költségvetést tervezők és pénzügyi vezetők, magyar és nemzetközi projekteket menedzselő és sikerre vivő szakemberek találhatók. Több oktatónak van tapasztalata hazai pályázatok kiírásában, rendszeresen bírálnak különféle hazai pályázatokat, egyikük pedig Európai Uniós pályázatbíráló is.

 

Múzeumokban, könyvtárakban, levéltárakban dolgozó szakemberek és a hazai múzeumi pályázatok készítésében közreműködő közigazgatási és pénzügyi szakemberek, valamint közművelődési szakember részére egyaránt ajánljuk a képzést.

 

A 30 órás képzésre 2022. szeptember 17-ig lehet jelentkezni, de érdemes minél hamarabb élni a lehetőséggel, hiszen aki 2022. szeptember 1-ig jelentkezik, az 5% „early bird” kedvezményben részesül, mely más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Az online jelentkezési felület itt érhető el!

 

A képzés részvételi díja bruttó 71.000 Ft.

 

 

További információ

díj, felhívás, múzeumpedagógia, műhely, pályázat
2022-07-12 14:00
díj, felhívás, látogató, műhely, téma
2022-07-21 20:00