EN facebook

Izgalmas a témám. Mitől lesz nektek is az? - Egynapos műhelyek sétavezetők és szövegírók számára a Kulturális Örökség Menedzserek Egyesületével

MŰHELY

A Kulturális Örökség Menedzserek Egyesülete (KÖME) évek óta fejleszt saját tréningeket az Interpret Europe nemzetközi hálózattal együttműködve. Ezúttal egynapos műhelyeket hirdetnek, melyek akkreditált képzéseik anyagán alapulnak.

 

Akár részt vett már valaki KÖME-tréningen, akár még csak most ismerkedne az egyesület módszertani innovációival, mindenki számára ajánljuk a 2024 májusában terítékre kerülő műhelyeket.

2024. május 22. (szerda), 9.30-17.00

Hogyan válik egy írott szöveg interaktívvá?

 

Örökségbemutatással foglalkozol és szövegeket írsz a közönség számára? Mi a célod az írással? Csak érdekes ismereteket szeretnél átadni és izgalmas történeteket megosztani? Vagy jobban ráhangolódnál az olvasóra, és akár párbeszédet is kezdeményeznél az íráson keresztül? Ha az utóbbi megközelítéssel felkeltettük az érdeklődésed, akkor érdemes jelentkezned, mert ebben kaphatsz tőlünk inspirációt, illetve azonnal alkalmazható szempontokat.

 

Erre a műhelyre itt jelentkezhetsz május 20-ig.

 

 

2024. május 23. (csütörtök), 9.30-17.00

Hogyan vonjuk be a közönséget különböző vezetésekbe?

 

A műhelyt elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik szoktak közönséget kalauzolni természeti- és kulturális örökségi környezetben. Rávilágítunk, hogy miért és hogyan lehet a közönséget résztvevők csoportjává formálni különböző helyzetekben. Elgondolkodtató saját tapasztalatokon és aktivizáló gyakorlatokon keresztül sajátíthatsz el technikákat, amelyeket azonnal beépíthetsz a munkádba.

 

Erre a műhelyre itt jelentkezhetsz május 20-ig.

 

 

Mindkét műhely a Nemzetközi Visegrád Alap támogatásával valósul meg. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részleteket a regisztrációt követően küldünk.

 

Létszámlimit: 20 fő/műhely. A létszámlimit miatt arra kérünk, hogy a regisztrációt követően mihamarabb jelezd felénk, ha mégsem tudsz eljönni, hogy a helyedet másnak adhassuk. Ha kedvet érzel és időd is engedi, mindkét műhelyre jelentkezhetsz.

 

A műhelyeket vezetik:

Bőczén Árpád, KÖME, az Interpret Europe akkreditált trénere

Tolnay Zsuzsa, KÖME, az Interpret Europe akkreditált trénere

 

A műhelyek helyszíne:

Népszínház, Budapest, VIII. kerület, Népszínház utca 26. (utcaszint)

 

 

Kérdés esetén keress minket:

arpad@heritagemanager.hu vagy tolnayzs@gmail.com

felhívás, képzés, múzeumandragógia, műhely, örökségvédelem, téma
2022-08-05 07:00
felhívás, képzés, muzeológia, múzeumandragógia, műhely, örökségvédelem
2021-01-13 16:00
látogató, programajánló, téma
2019-02-20 12:00