EN facebook

Elindult az ExhibitOnline, a magyar múzeumok Netflixje

TÉMA

2024-06-22 14:30

Csekkolj be te is szombaton az exhibitonline.hu weboldalra! – Az ExhibitOnline gyűjtőoldalunkon látványosan életre keltjük és hosszú távon hozzáférhetővé tesszük a magyar múzeumok kiállításait a digitális térben. Így a jelentős szellemi és anyagi ráfordítással létrehozott múzeumi tárlatok egy helyen látogathatóvá válnak, böngészhető online kiállítások és virtuális tárlatvezetések formájában.

 

Az idei Múzeumok Éjszakáján indult ExhibitOnline felületen nem csupán a kiállítótereket, a kiállítás kontextusát, a kiállított tárgyakat mutatjuk be a mai digitális eszközökhöz méltó, hatékony formai megoldásokkal. Igény esetén helyet adunk az olyan kiegészítő tartalmaknak is, mint például: kiállítás katalógus, sajtóvisszhang, kiegészítő audio és video háttéranyagok, múzeumpedagógiai segédanyagok, 3D objektumok.

 

 

Aggregációs oldalunkon ingyenesen látogathatók többek között a Petőfi 200 program keretében létrejött kiállítások, a BarabásiLab: Rejtett mintázatok (Ludwig Múzeum), a Nagylátószög - 120 éves a magyar film (Nemzeti Filmintézet), a Ki gombolta volna? (Óbudai Múzeum díjnyertes tárlata), valamint böngészhetők a Szépművészeti Múzeum, valamint a Magyar Nemzeti Galéria elmúlt években készült nagysikerű kiállításai.

 

Hiszünk abban, hogy az ExhibitOnline felületen közzétett kiallitasok hiánypótló, minőségi digitális tartalmak mind a múzeumok iránt érdeklődő nagyközönség, mind az oktatás és a múzeumi szakma számára egyaránt.

 

Az ExhibitOnline oldal tartalma folyamatosan bővül, ezért érdemes rendszeresen felkeresni!

 

 

Kapcsolat:

Fonyódi Krisztián & Magyarosi Ádám

ExhibitOnline projektgazdák

info@muzeumdigitar.hu

Az év kiállítása, díj, konferencia, műhely, Pulszky Társaság, téma
2023-11-14 11:00