EN facebook

Múzeum + rekreáció + turizmus. Töltődj és lazulj múzeummal! - Még két napig lehet regisztrálni a 13. Országos Múzeumpedagógiai Konferenciára

FELHÍVÁS

Múzeumi harmónia mottó jegyében zajló 2021. évi Múzeumok Őszi Fesztiválját lezáró országos szakmai rendezvényt Múzeum + rekreáció + turizmus. Töltődj és lazulj múzeummal! címmel kerül sor a Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ és a Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum szervezésében Esztergomban 2021. november 8-9-én, hétfőn és kedden.

 

A konferenciára az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően kerül sor, lehetőség szerint személyes részvétellel, korlátozás esetén az eseményt a közreműködők személyes részvételével tartjuk meg Esztergomban és online is közvetítjük. 

A jelenlegi szabályozás értelében érvényes védettségi igazolvány megléte nem feltétele a részvételnek, de javasolt. A fentiek a mindenkori kormányzati szabályozás függvényében változhatnak. Ezzel kapcsolatban ezen a felületen és Facebook oldalunkon helyezünk el információt.

 

FACEBOOK esemény

 

Helyszín: Szent Adalbert Központ (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

 

A regisztrációt kérjük személyenként megtenni. Férőhelyek száma: 120 fő (A férőhelyek betelése esetén a regisztrációs időszak előbb lezárulhat.)

 

A jelenlegi szabályozás értelében érvényes védettségi igazolvány megléte nem feltétele a konferencián történő részvételnek, de javasolt, zárt térben maszk viselése szintén javasolt. A fentiek a mindenkori kormányzati szabályozás függvényében változhatnak. Ezzel kapcsolatban a MOKK honlapján és Facebook oldalán helyezünk el információt. Az online regisztrációs felület itt érhető el.

 

Regisztrációs határidő: 2021. október 28., csütörtök 16:00

A regisztrációval kapcsolatban érdeklődni lehet: muzped.konferencia2021@gmail.com

 

A szakmai konferencián való részvétel díja mindkét napra személyenként bruttó 11.000 Ft. A részvételi díj az első napon 7000 Ft, a második napon 4000 Ft. A részvételi díj befizetésére a helyszínen, készpénzben lesz lehetőség. (A részvételi díj a szállást nem tartalmazza, a szállásfoglalást kérjük egyénileg intézni.) A részvételi díjról szóló számlát étkezés és részvételi díj (utóbbi naponként 500-500 Ft) bontásban állítja ki a Szabadtéri Néprajzi Múzeum a helyszínen. Átutalásos számla a helyszínen igényelhető.

 

Szálláslehetőségek: az ajánlott szállások listája itt tölthető le

 

További információ és részletes program

 

 

Borítrókép forrása:

Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum