EN facebook

Kortársunk a művészet - Idén ősszel ismét indul a Ludwig Múzeum pedagógus továbbképzése

FELHÍVÁS

2024-08-25 20:00

A Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum 30 órás akkreditált tantártovábbképzést hirdet “Kortársunk a művészet” címmel. Pedagógusnak, akik jó hangulatban, inspiráló környezetben a kortárs művészet segítségével szeretnének új ismereteket szerezni, illetve tapasztalatot cserélni.

 

A Kortársunk a művészet - a kortárs művészet pedagógiai hasznosíthatósága a köznevelésben (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000524; Alapítási engedély szám: 822/10/2020) című 30 órás akkreditált pedagógusképzés célja, hogy bemutassa a kortárs művészet különböző korosztályok számára való megközelítésének lehetőségeit és módszertani eszköztárát, valamint megismertesse a résztvevőket a kortárs művészet művészettörténeti elméleti hátterének alapjaival, segítse mindezen tudásnak múzeumi és iskolai környezetben való alkalmazását.

 

A program további célja az, hogy bevezesse a pedagógusokat az önálló múzeumlátogatás megszervezésének gyakorlatába, felkészítse a múzeumban elsajátítható ismeretek és készségek beillesztésére az iskolai keretek között folyó oktatás menetébe.

 

A továbbképzés négy alkalma online platformon és a múzeumi térben szerveződik.

 

Kiknek?

Óvópedagógus, tanító, általános és középiskolai tanár, kollégiumi nevelő, fejlesztő pedagógus, intézményvezető, diákönkormányzatot segítő pedagógus, munkaközösségvezető, osztályfőnök, szabadidő-szervező, gyakorlóiskolai vezető tanár, óvodai szakvezető.

 

Regisztrációs határidő: 2024. szeptember 20.

 

Résztvevők száma: max. 18 fő

 

Tandíj beérkezésének határideje: 2024. szeptember 24.

Költségtérítés mértéke: bruttó 36 000 forint

 

 

További információ és regisztráció