EN facebook

Jégvilág – kiállítás és korcsolyapálya a Magyar Természettudományi Múzeumban

PROGRAMAJÁNLÓ

A Magyar Természettudományi Múzeum a családok kedvenc múzeumaként téli tematikájú, nagyszabású, magyarországi múzeumban eddig példátlan attrakcióval készült a szezonra: 2024. február 18-ig korcsolyapályával, jégkorszaki és sarkvidéki élővilágot bemutató kiállítással, változatos téli programokkal várja látogatóit minden nap 9 és 17 óra között.

 

A korcsolyapályához kapcsolódó, a legutolsó jégkorszak és a sarkvidék, valamint a tundra leglátványosabb, már kihalt vagy veszélyeztetett állatfajait bemutató kiállítás egyszerre kínál élményt, tudást, szórakozást a család minden tagja számára, és teszi több generációs vonzó programmá a múzeumlátogatást.

 


A Magyar Természettudományi Múzeum fontos missziója, hogy kutassa, védje a földi élet jelenkori és múltbeli sokféleségét, felhívja a figyelmet a biodiverzitást veszélyeztető problémákra, az emberi tevékenység globális klímaváltozásra gyakorolt hatására, mindezt egy élhető és fenntarthatóbb jövő megteremtése érdekében.


A mostani tárlaton a hideg éghajlat egykori lakóival benépesített térrel kíván egyedi élményt nyújtani, igazi téli hangulatot varázsolva a korcsolyapálya köré.

 


A Jégvilág kiállítás és korcsolyapálya múzeumi belépőjeggyel látogatható. Saját, vagy a helyszínen ingyenesen kölcsönözhető korcsolyával egyaránt lehet korcsolyázni.

 


További részletek

gyűjtemény, látogató, Múzeumok Éjszakája, téma, természettudomány
2023-06-28 07:00
gyűjtemény, kiállítás, látogató, múzeumpedagógia, programajánló, tanulás, természet
2021-11-30 07:00
kiállítás, #muzeumozzaszobadbol, természet, természettudomány, virtuális
2020-05-25 07:00