EN facebook

Év meseterapeutája díjat kapott a Múzeumi Mesék foglalkozásvezetője, Nagy Luca!

ELISMERÉS

2024-09-26 19:30

A Ferenczy Múzeumi Centrumban immár 5 éve, minden hónapban egy mese és egy kiállítás találkozik azzal a céllal, hogy az önismeretre nyitott, bátor szerencsét próbálók a mesék tudástárát használva megtalálják erőforrásaikat, azaz könnyedén boldoguljanak az életben.

 

A Metamorphoses Meseterápiás Egyesület a hétvégén ünnepelte 10. születésnapját egy varázslatos mesefesztiválon, Noszvajon. Három nap és három éjjel tartott az esemény, ahol a mesék és a szakmai programok egymásba fonódtak, akárcsak egy mesebeli kertben, melyet maga Boldizsár Ildikó – meseterapeuta és az MM, azaz a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója – csodakertnek nevezett.

 

A fesztivál egyik fellépője Nagy Luca volt, aki önálló MeseEstjével debütált a közönség előtt. Az esemény hagyományindító mozzanataként a szervezők idén először meghirdették az Év Meseterapeutája díjat.

 

E rangos elismerést Nagy Luca nyerte el a különdíj kategóriában, a Múzeumi Mesék program megalkotójaként, amelyet a Ferenczy Múzeumi Centrum égisze alatt szerveznek minden hónapban.

 

A következő Múzeumi Mesék alkalom:

2024. szeptember 28. szombat 16:00

Kovász | Önismereti foglalkozás felnőtteknek

 

 

Borítóképen:

Nagy Luca meseterapeuta az idei Múzeumok Éjszakája mesés programján, a Kovács Margit Kerámiamúzeumban

Fotó: Deim Balázs

kortárs, látogató, múzeumandragógia, műhely, programajánló, téma
2023-05-25 19:30
Egyetemisták a múzeumról, képzőművészet, kortárs, múzeumpedagógia, műhely, téma
2024-06-12 07:00