EN facebook

A belső innováció alapjai című műhelybeszélgetés-sorozat utolsó előtti alkalma: stratégiai céljaink lebontása és sikeres megvalósítása az éves tervezésben - 2023. január 13., Magyar Természettudományi Múzeum

FELHÍVÁS

Szeretettel meghívjuk A belső innováció alapjai című műhelybeszélgetés-sorozat ötödik és hatodik alkalmaira, amelyeket a Magyar Természettudományi Múzeumban tartunk a múzeumi megújulás lehetőségeiről.


2023. január 13-án 9:00 és 14:00 óra között a fókuszban a stratégiai céljaink lebontása és sikeres megvalósítása az éves tervezésben lesz.


Meghívott vendégek:

 

Kalmár Péter, szervezetfejlesztési tanácsadó, vezető tréner, a Flow Csoport alapító tagja és ügyvezető igazgatója


Buzár Ágota, MTM főigazgató-helyettes (Téma: a Magyar Természettudományi Múzeum 2023-as éves terveiről és a stratégia megvalósításáról)

 

 

Az eseménysorozat 2022. szeptember 23-án kezdődött, és összesen hat alkalom keretében tesz kísérletet arra, hogy múzeumvezetők és a múzeumok menedzsmentjének képviselőinek segítségével közösen gondolkodjunk arról, hogy melyek azok a lépések, amelyeket a múzeumok jövőjének biztosítása érdekében szükséges megtennünk.

 

A cél egy inspiráló, együtt gondolkodásra nyitott szakmai fórum kialakítása, ahol a kihívásokban és a hibákban tanulási lehetőséget látunk és a megújulási lehetőségeket aktívan keressük. Az eseménysorozaton elsősorban múzeumigazgatók és igazgatóhelyettesek részvételére számítunk.


A műhelybeszélgetés-sorozat védnöke Dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, Kulturális és Innovációs Minisztérium.

 

A műhelybeszélgetések helyszíne: Magyar Természettudományi Múzeum, Ludovika tér, Semsey terem.

 

 

A programsorozat utolsó tervezett időpontja 2023. január 27. 9-14 óráig

Az éves munkaterv és a teljesítménymenedzsment rendszer összekapcsolásának lehetőségei – a teljesítménymenedzsment beépítése a működésbe

 

Meghívott vendégek:

 

Dr. Kalla Zsuzsa, gyűjteményi főigazgató-helyettes, PIM

 

Dr. Kántor Gyöngyi, Cégcsoport HR igazgató, Sága Foods Zrt.

 


Megtisztelő jelentkezését ezen a regisztrációs űrlapon várjuk.

 

A részvétel ingyenes, a programsorozat az NKA támogatásával valósul meg.

 

 

A találkozás és közös gondolkodás reményében szívélyes üdvözlettel:

 

Bernert Zsolt, főigazgató és Buzár Ágota, főigazgató-helyettes, Magyar Természettudományi Múzeum
Csordás Izabella PCC, szervezetfejlesztő, coach, szakmai programfelelős, MúzeumOD

felhívás, muzeológia, múzeumandragógia, múzeumpedagógia, műhely, virtuális
2022-10-13 07:00