EN facebook

Még pár napig jelentkezhetsz a Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ képzésére! Biztos alapok, ráadásul ingyen!

KÉPZÉS

Még most is érdemes lecsapni a Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatás és Módszertani Központ (MOKK) az idén szeptemberben induló Múzeumi alapok című hiánypótló és ingyenesen elvégezhető képzésének néhány szabad helyére.
 
A múzeumi szakterületre frissen belépett kezdő kollégáknak, de a már több éve a múzeumi szcénában dolgozók szakmai ismereteinek felfrissítéséhez, szintetizálásához is ajánljuk a képzést, melyre e-learning formában és Szentendrei Skanzenben, valamint az MNM KK Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban kerül sor.
 

A kurzuson megszerezhető ismereteknek köszönhetően lehetővé válik a pályakezdők és más típusú munkahelyről érkezők számára a gyors beilleszkedés és a hatékony munkavégzés a múzeumi környezetben. A már több éve múzeumi szcénában dolgozók szakmai ismereteinek felfrissítéséhez, szintetizálásához is segítséget jelent a tanfolyam.

 

A tavaly őszi képzés résztvevőinek alábbi visszajelzései is a fentiekről tanúskodnak:

 

„Rendkívül jól szervezett volt a továbbképzés és változatos, az oktatásszervező pedig végig kísért bennünket, fogta a kezünket, mindenben a segítségünkre volt.”

 

„Hasznos és inspiratív volt a képzés, rengeteg ötletet adott, és még több lelkesedést a múzeumi szakma iránt, minden előadónak nagyon köszönöm a munkáját.”

 

A képzésen a múzeumi szakma neves képviselői oktatnak. Az előadók között lesz dr. Ruttkay Zsófia, a MOME Média Intézetének docense és a Kreatív Technológia Labor vezetője, dr. Török Róbert, az MNM KK Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója, a Kiváló Múzeumpedagógus elismerésben részesített Joó Emese, aki a Magyar Cirkuszművészeti Múzeum vezetője, dr. Németh Szandra, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Osztályának Pulszky Károly-díjjal kitüntetett vezetője, valamint Nagy Magdolna, a MOKK igazgatója is.
 
Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 9.