EN facebook

Március közepétől megújul a Műszaki Tanulmánytár nyitvatartása!

MEGÚJULÁS

Igazodva az egyre növekvő látogatói igényekhez, budai tagintézményünk, a Műszaki Tanulmánytár nyitvatartása megváltozik. Korábban ez az érdekes kiállítótér csak előzetes bejelentkezés alapján volt látogatható, de 2020. március 16-tól csütörtökön, pénteken és szombaton már állandó nyitvatartással, 10-től 16 óráig várja a látogatókat!

Műszaki Tanulmánytár egy igazán különleges gyűjtemény: egyfajta hibrid kiállítótér, hiszen csarnokaiban nem hagyományos értelemben vett tárlatokkal találkozhatnak a látogatók – 2006-os nyitásakor az intézmény gyakorlatilag belső raktárait tette elérhetővé, látogathatóvá a külvilág számára. Itt óriási mennyiségben tekinthetők meg az elmúlt évszázadok technikai csodái és a mindennapok hétköznapi vívmányai, háztartási, elektronikai eszközei. Távcsövek, fényképezőgépek, számítástechnikai és elektromos gépek, az optika, a finommechanika és a geodézia kiemelkedő találmányai sorakoznak a polcokon.

 

A Műszaki Tanulmánytárban múzeumpedagógiai foglalkozásaink is várják a látogatókat és az iskolai csoportokat !
 
Ahogyan korábban is, múzeumpedagógusaink számos érdekes foglalkozással várják a jelentkezőket a megújult nyitvatartással üzemelő Műszaki Tanulmánytárban! A foglalkozások előzetes bejelentkezés után, belépőjeggyel és a foglalkozás díjának megfizetésével látogathatóak. A sokszínű programcsomaggal kapcsolatban részletes információk megtalálhatóak honlapunkon.
állományvédelem, beruházás, örökségvédelem, tárgy
2020-03-01 12:00
kiadvány, közlekedés, technika
2020-03-01 18:00