EN facebook

Kurátori tárlatvezetés a GYÓGYÍR kiállításon a Capa Központban - 2021. július 7., szerda 17 óra

PROGRAMAJÁNLÓ

2021. július 7-én, szerdán, 17 órától Gellér Judit tart kurátori tárlatvezetést a Capa Központ GYÓGYÍR című kiállításán.

 

„A huszonegyedik században az emberek lelki válságba kerülése globálisan érzékelhető problémává vált. Milyen apró lépések segíthetnek az egyéneknek a mentális egészség megőrzésében és melyek az elképzelhető megoldások a kisebb-nagyobb közösségek, illetve a társadalom számára a krízis, a szorongás, a kiégés problémáiból való gyógyuláshoz? Röviden megfogalmazva a kérdést: hogyan legyünk jól? És milyen szerepe lehet mindebben a fotónak? A kiállítás a válságból való kiutak egyéni és társadalmi lehetőségeivel, a gyógyulás témakörével foglalkozik.”

 

Gellér Judit kurátor

 

 

Kiállító alkotók: Bartha Máté, Csontó Lajos, Fátyol Viola, Gyenis Tibor, Hodosy Enikő, Szatmári Gergely, Szász Lilla, Szombat Éva

 

Az esemény a jelenlegi járványügyi rendelkezéseknek megfelelően jegy (500 Ft) megvásárlásához, illetve védettségi igazolvány vagy EESZT alkalmazás bemutatásához kötött. Továbbra is javasoljuk a kézfertőtlenítő használatát és a maszk viselését a Capa Központ teljes területén, továbbá kérjük, hogy tartsák a megfelelő szociális távolságot.

 

 

További információ: capacenter.hu

beruházás, fénykép, képzőművészet, téma
2017-08-08 13:47
fénykép, múzeumtörténet, programajánló
2020-04-03 09:00