EN facebook

Kedvezményes zenei programokat kínál az MRME a Pulszky Társaság tagjainak

KONCERT-KEDVEZMÉNY

2019-02-01 07:00

Az alapításának 76. évébe lépett Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara a Magyar Rádió Énekkarával és a Magyar Rádió Gyermekkórusával együtt az ország egyik legrangosabb művészeti együttese. A zenekar élén olyan nagyságok fordultak meg, mint maga az alapító Dohnányi Ernő, majd Ferencsik János, Lehel György és Vásáry Tamás vezető karnagyok.

 

A Magyar Rádió Művészeti Együttesei a klasszikus és a kortárs zene teljes repertoárjával, koncertévadonként általában havi 4-5 programmal várja közönségét. A 2018/19-es évadban hatféle bérlet és számtalan bérleten kívüli előadást kínál, s olyan világhírű karmestereket és szólistákat lát vendégül, mint Martin Haselböck, vagy a fiatal hegedűvirtuóz, Yu-Chien „Benny” Tseng.  Vásáry Tamás ebben az évadban is folytatja Beethoven-ciklusát a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara élén, és hihetetlenül népszerű, „beszélgetős” műsorát is a Zeneakadémián „ A zenén túl” címmel. Az együttesekről és a programokról részletesen lehet tájékozódni a radiomusic.hu internetes oldalon.

 

A Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek menedzsmentje a közgyűjteményi világ meghatározó szervezeteit megszólítva kedvezményes lehetőséget teremt a gyűjteményi dolgozók számára jegyvásárlás terén. Már eddig is több stratégiai megállapodás született ezek sorába tartozik a Pulszky Társasággal most kezdett együttműködés. Az MRME a társaság tagjainak egységesen 2000 forintos áron kínál jegyeket a kiajánlott hangversenyekre. Az ajánlott programokat, előadásokat a www.pulszky.hu honlap nyitó oldalán, a Hangversenyek kedvezménnyel rovatban lehet megtalálni.  Jegyeket a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek közönségkapcsolatokért felelős munkatársánál, Megyeri Tündénél lehet igényelni a megyeri.tunde@mtva.hu e-mail címen. Az igénylés névre szóló foglalással történik, visszaigazolást követően a foglalt jegyeket az előadás előtt a helyszínen lehet átvenni és készpénzben kifizetni.

 

Kép: A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara 1959-ben a 6-os stúdióban. Forrás: Wikipedia a Forrepan nyoman

iparművészet, műhely, Pulszky Társaság
2018-09-21 16:00
konferencia, múzeumpedagógia
2018-09-20 09:00