EN facebook

Játékok határok nélkül a Skanzenben

PROGRAMAJÁNLÓ

A 2020. augusztus 20-i hosszú hétvége a Határtalan Skanzen tematikus évhez kapcsolódva a játékokról szól a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban. Szabadon értelmezhetik itt a látogatók a határ és határtalanság fogalmát: olyan játékok várják az érdeklődőket, amelyekkel a fizikai és szellemi határaikat tehetik próbára.

 

A Skanzen portáin logikai játékokkal, ügyességi feladatokkal és kézműves programokkal készül a múzeum. A réten sport- és csapatjátékokban vehetnek részt kicsik és nagyok. A tavalyi nagysikerű első világháborús társasjátékhoz hasonlóan az 1920-as évek táblajátékait is ki lehet majd próbálni.

 

Vándormuzsikus járja a portákat, új élő történelem karakterekkel találkozhatnak a múzeum több pontján. A Határtalan Skanzen helyszínekhez - más-más szereplő bőrébe bújva - pecsétgyűjtő játék kapcsolódik.

 

A koncert sem maradhat ki a programok közül. Augusztus 20-án Szalóki Ági Áll előttem egy virágszál címmel régi zenei dalokat énekel, augusztus 21-én Bodnár Szilviától reneszánsz énekeket hallgathatnak az érdeklődők.

 

 

 

Részletek ezen a linken olvashatók.

látogató, múzeumi táborok, múzeumpedagógia, műhely, programajánló, természet
2020-06-03 07:00
MúzeumTrip, néprajz, örökségvédelem, természet
2020-04-14 20:30
kiállítás, #muzeumozzaszobadbol, virtuális
2020-07-17 09:00