EN facebook

Hagyomány, Örökség, Közösség. Mit jelent mindez a gyakorlatban és a 21. században? - Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetés

MŰHELY

„A hagyomány az embernek visszaadja önmagát.”

Hamvas Béla

 

A 2023-as esztendőben is tovább folytatódik az Örökség Kultúrpolitikai Intézet Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetés sorozata. Az Intézet az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is ismeretterjesztő témákkal, s neves előadókkal készül közönségének. Az Örökség Műhely ’23 elnevezésű programsorozat első rendezvényére 2023. január 17-én, kedden délután 14:20-tól a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola A pajtától a múzeumig - új közösségi terek a közgyűjteményekben, a közművelődésben és a népfőiskolai mozgalomban című egész napos rendezvényének keretein belül kerül sor a kápolnásnyéki Liszt Művészházban. (Kápolnásnyék, Vörösmarty Mihály utca hrsz. 54/6.)


A Hagyomány, Örökség, Közösség - Mit jelent mindez a gyakorlatban és a 21. században? című Örökség Műhely kerekasztal-beszélgetésen részt vesz Sebő Ferenc Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas énekes, népzenekutató és építészmérnök; a Hangvető alapítója, s a Halmos Béla Kollégium vezetője, Liber Endre népzenész; Rodics Gergely térségfejlesztési szakmérnök, tájgazdálkodási szakember, modernizált csűrtulajdonos, valamint Novák Péter zenész, színész, illetve rendező. A kerekasztal-beszélgetést Rodics Eszter, a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola elnöke moderálja.

 

 

A nyilvános rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk, ám a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, a részvételi szándékukat e-mailben, az info@muveszetinepfoiskola.hu címen jelezzék.

 

Az Örökség Műhely rendezvénysorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

 

 

Borítókép forrása: szellemikulturalisorokseg.hu