EN facebook

BányaBarangoló 2 | Mozdulj rá! - 2021. május 10-16. - Egyhetes sportkihívás a Tatabányai Múzeummal

PROGRAMAJÁNLÓ

2021-04-03 07:00

"Egy szívvel, egy lélekkel" - hangzik az idei Közösségek Hete mottója. Az egészségügyi és biztonsági előírások fokozott betartása mellett a járványhelyzet alatt is fontos a testmozgás és a szabad levegőn való tartózkodás. A tavalyi nagy sikerű programunkat idén megismételjük, mozdulj rá Te is!

 

Sétálj, fuss, tekerj végig a tatabányai bányaúton! Szelfizz a kijelölt emlékállomásokon, és küldd el nekünk az így készült képeket! Gyűjts össze minimum 10 pontot, hogy bekerülj a kobakba! A legjobb pontszerzők között 10.000 Ft értékű könyvcsomagot és múzeumi ajándékokat sorsolunk ki.

 

A különböző állomásokon különböző pontokat szerezhetsz:

 

1 pontot ér: Harangjáték (Erkel Ferenc Zeneiskola), Szent Borbála szobor, Szent Borbála ivókút, Bányász Kegyeleti Emlékmű, Vida Jenő emlékkő, dr. Gál István dombormű, I/a akna falfestmény, Vértanúk tere emlékmű, Bányász padok, Mohi Rezső emlékkő
2 pontot ér: Bányászati és Ipari Skanzen, XII-es lejtakna, XI-es lejtakna, XIV-es lejtakna, Kóta József emlékkő
3 pontot ér: X-es lejtakna, XII/a (Vadorzó) falfestmény, Ranzinger Vince-kilátó

 

Térképes segítség az állomásokhoz!

 

A fotókat május 17-ig várjuk a tatabanyaimuzeum@gmail.com email címen. Sorsolás: május 19. (szerda). A nyerteseket emailben értesítjük!

 

A rendezvény a Közösségek Hete országos program keretében valósul meg!

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Kérjük, a pontgyűjtést soha NE csoportosan végezzük! Indulás előtt mindig informálódjunk a legfrissebb biztonsági előírásokról és korlátozásokról! Készüljünk fel az útra megfelelő mennyiségű folyadékkal! Kérjük, a pontgyűjtés során kiemelt figyelmet fordítsunk önmagunk és mások egészségének védelmére! Az út során kerüljük a tömeget és tartsuk be a megfelelő védőtávolságot! Ne felejtsünk el alaposan kezet mosni, miután hazaértünk!


A személyes adatait bizalmasan kezeljük, és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A játékban való részvétellel hozzájárul, hogy megadott személyes adatait (név, email cím) a sorsolás során felhasználhatjuk, valamint elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.  

felhívás, Közösségek Hete, muzeológia, múzeumandragógia, örökségvédelem, természet
2021-03-22 07:00
felhívás, fénykép, helytörténet, Közösségek Hete, örökségvédelem, programajánló, tárgy
2020-05-07 15:00
kiállítás, #muzeumokajovoert, műhely, természet, virtuális
2021-03-23 07:00