EN facebook

A Herendi Múzeum megújult kiállítása

KIÁLLÍTÁS

2020-08-26 17:30

Még augusztus végéig megtekinthető a Herendi Múzeum megújult kiállítása, ahol betekintést nyerhetünk a Manufaktúra közel 200 éves történetébe.

 

 

Egy erre a célra felépített kemencében animációs film nyújt betekintést a látogatóknak az égetés folyamatába. A megújult kiállítóterek egyes korszakokat elevenítenek fel és a 360 fokos tárgypanorámák, interaktív készletösszeállító, kirakók nyújtanak plusz szórakozást számunkra. A kiemelt jelentőségű tárgyakról  QR kód leolvasó segítségével ingyenes hanganyagot hallgathatunk meg.

 

 

A kiállítás legvégén pedig, magunk is hozzátehetünk egy közös alkotás elkészítéséhez, egy egyedi herendi porcelánváza megfestéséhez, amihez festékeket és ecseteket is kapunk. Mindezt a Manufaktúra szomszédságában, ahol ebben a pillanatban is forró a levegő és készülnek az új kollekciók. Itt, egyébként előzetes bejelentkezés után részt vehetünk akár egy tárlatvezetésen is, miközben nem csak a kész, de az éppen készülő tárgyak mellett, az azokat készítő emberekkel/alkotókkal is találkozhatunk.

iparművészet, kiállítás, programajánló, tárgy
2018-10-26 15:00