EN facebook

Újragombolt hagyományok - Múzeumok Éjszakája a miskolci Herman Ottó Múzeumban

PROGRAMAJÁNLÓ

2022-06-23 17:00

Újragombolt hagyományok címmel ismét megrendezi a nyár legfontosabb múzeumi eseményét Miskolcon a Herman Ottó Múzeum, melynek időpontja június 25., szombat.

 

A múzeum főépülete, a Pannon-tenger Múzeum Kiállítóépület és a Képtár, valamint a Színészmúzeum Thália-ház, a Miskolci Galéria Petró-háza és meglepetés helyszínként az egykori Lézerpont Látványtár (Folk Complex – Néprajzi Kincsestár) délután 18 órától, hajnal 2-ig látogatható.

 

Új helyszínünk a Papszer 2., amely 00.30-ig várja a közönséget.

 

A Miskolci Galéria Rákóczi-házában 16.00 és 18.00 órai kezdettel A harmónia jegyében címet viselő jótékonysági hangversenyt rendezzük az Alkotóház javára. A Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjére a támogatójegyek 4000 forintért már elővételben is megvásárolhatók a múzeum Görgey utcai épületében és a Miskolci Galériában. A támogatójegy birtokosa a Múzeumok Éjszakája programfolyamára érvényes karszalagot is megkapja. A hangverseny miatt a Rákóczi-ház 20.30-tól látogatható.


A szombati nap eseményei továbbá:

 

22. Légyott - Tompa plusz Garay kiállításmegnyitó és hivatalos nyitóesemény

 

Jótékonysági hangverseny a Miskolci Galéria Alkotóháza javára

 

Látogatás a hajdani Lézerpont Látványtárban

 

Ábrány aranya - kiállításmegnyitó és Templom vagy luxuslakás c. előadás

 

Ásványkvíz

 

Szabadulj az idő fogságából!

 

Legyél Te is Dinószelidítő!

 

KerecseN koncert

 

The Acoustic Affair koncert

 

Alapítás - A város helyének szelleme, Kristóf Lab és Városnyomda

 

Vívásbemutató a Tűzzal-vassal című kiállításban

 


Az éjszakára érvényes belépőjegyek már elővételben is megválthatók valamennyi kiállítóhelyünkön. A teljes árú karszalag ára 3000 forint, a kedvezményes 1500 forintba kerül. A karszalag minden helyszínünkre érvényes. A Múzeumok Éjszakája rendezvényére a kiállítás-látogatásokra vonatkozó kedvezmények nem érvényesíthetők. A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

A Görgey utcai főépület előtti teraszon, a Papszer 2.-ben és a Miskolci Galéria Rákóczi-házának udvarán Gasztroudvar várja vendégeinket, frissítőkkel, ételekkel.

 

 

További információ

emlékezet, gyűjtemény, kiállítás, látogató, természet, természettudomány
2022-05-25 07:00
emlékezet, gyűjtemény, látogató, múzeumandragógia, Múzeumok Éjszakája, múzeumpedagógia, programajánló
2022-06-23 14:00
helytörténet, iparművészet, képzőművészet, látogató, múzeumandragógia, Múzeumok Éjszakája, múzeumpedagógia, programajánló
2022-06-20 07:00