EN facebook

Kalandok a PIM nyári táboraiban!

2019-06-07 12:00

Két kalandos táborral készül idén a Petőfi Irodalmi Múzeum. Az elsőben a J. R. R. Tolkien varázslatos világával, a másik táborban pedig a múzeumnak helyet adó Károlyi-palota titokzatos múltjával és mozgalmas jelenével ismerkedhetnek meg a gyerekek. Ezeket ajánljuk most minden érdeklődő figyelmébe.

 

Hobbit-tábor

2019. Július 15–19., 9:00–17:00

 

Akik szeretnének belecsöppenni Középfölde világába és kipróbálni magukat egy igazi hős bőrébe bújva, azok csatlakozzanak hozzánk júliusban, amikor ismét a Hobbit nyomába szegődünk! Végigmeséljük, végigizguljuk, végignevetjük, végigküzdjük vele kalandjait, és magunk is az események alakítóivá válunk, hogy aztán felkutassuk a sárkányt és elnyerjük a kincset. Az öt napos napközis táborban a Károlyi-palotában és más budapesti helyszíneken kalandozunk majd.

 

Életkor: 10-12 év

A tábor ára: 28000 / fő

Jelentkezési határidő: 2019. június 14.

Jelentkezés és információ: muzeumped@pim.hu

 

 

Titkos átjáró tábor

2019. augusztus 12 - 16., 9:00–17:00

 

Szerette-e a Károlyi-palota építésze a citromtortát? Milyen városi történeteket gyűjt egy nehezen tájékozódó postagalamb?  Hogyan lesz egy vakondból kurátor? Hogyan válik egy kíváncsi kiscsikó Petőfi rajongójává? Miféle varázslények bujkálnak a könyvtárban? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád! Engedd szabadon a fantáziád és költözz be egy hétre a PIM új mesekönyvének világába! Légy részese az egy hetes felhőtlen játéknak és alkotásnak és közben fedezzük fel együtt a Petőfi Irodalmi Múzeumot a Károlyi Palotában!

 

Létszám: maximum 20 fő

Életkor: 8-12 év

A tábor ára: 28000 / fő

Jelentkezés és információ: muzeumped@pim.hu