EN facebook

FELHÍVÁS - Régészeti asszisztens képzést indít a Magyar Nemzeti Múzeum

FELHÍVÁS

2024-02-01 19:00
Indul a Magyar Nemzeti Múzeum Régészeti Asszisztens Képzésének következő kurzusa, amelyen gyakorlati elvű tudást szerezhetnek az érdeklődők. A képzés sikeres teljesítése esetén azonnali elhelyezkedést kínál a múzeum. A jelentkezés határideje 2024. február 23.
 
 

Az oktatás célja olyan szakemberek képzése, akik széleskörű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek és elkötelezettek a régészet területén. A képzés célja továbbá, hogy rendszerezze a régészet azon alapozó elméleti és gyakorlati ismereteit, melyekkel a résztvevő képes lesz a régészeti feltárási és feldolgozási folyamatok – megfelelő szakmai irányítás és felügyelet mellett történő – munkáinak elvégzésére.

 

A résztvevők sikeres záróértékelés után „Tanúsítványt” kapnak, majd államilag elismert képesítő bizonyítványt szerezhetnek. A képesítő vizsgát az Akkreditált Független Vizsgaközpontok szervezik.

A 320 órás (8 hét) képzés tervezetten március 18-tól november 22-ig tart (záróvizsga: 2024. november 29.), mely általában havonta egy hét elfoglaltságot jelent.

 

A Képzési Program szerint a résztvevők 2/3-1/3 arányban gyakorlati és elméleti képzést kapnak és a képzés végén elméletből írásban adnak számot, gyakorlatból pedig terepen fognak záróvizsgát tenni.

 

A képzés részvételi díja 380.000 Ft, azaz háromszáznyolcvanezer forint, amely a képzésre vonatkozik és nem tartalmazza a képesítő vizsga díját. Az összeget két részletben, a Magyar Nemzeti Múzeum által kiállított számla ellenében, félévenként kérjük befizetni.

 

 

Miért érdemes a képzést választani?
 
Intenzív képzés, gyors végzettség szerzés!
Naprakész tudás, megtérülő befektetés!
Rendszeres gyakorlati feladatok, valóban hasznosítható tapasztalatok!
 
 
Jelentkezési határidő 2024. február 23. éjfél.