EN facebook

ArtPark a Városligetben

PROGRAMAJÁNLÓ

2018-06-16 10:00

A Liget Budapest ArtPark célja, hogy minél több családnak adjon lehetőséget a közös alkotásra, játékra, minőségi időtöltésre a Városligetben. Kezdjük együtt a szünidőt! 

 

Neked mit jelent a család? És a körülötted élőknek? Milyen szereped van a családodban? Megtalálod benne helyedet? A barátaid családnak számítanak? Kíváncsi vagy rá, hogy más, hozzád hasonló emberek milyen családokban élnek? Sok izgalmas képpel, tárggyal vár a Néprajzi Múzeum, hogy az ArtParkban te is hozzáadd a gondolataidat a készülő gyermek- és ifjúsági múzeumhoz! Ha pedig ezzel kész vagy, további játékos feladatok várhatnak rád!

 

Nézz állatbemutatókat, ismerd meg a mentett sünöket és madatakat a Fővárosi Állat- és Növénykert jóvoltából! 

Egyensúlyoznál buzogánnyal? Tányérokat pörgetnél? Avagy készítenél egy cirkuszos selfie-t magadról zsonglőrködés közben? Akkor a Fővárosi Nagycirkusz munkatársai téged várnak!
Próbáld ki a Magyar Zene Háza hangszersimogatóját és készíts hangszereket is!
Látogass el a gyerekekkel a Néprajzi Múzeum mobil műtermébe, ahol csodálatos családi fényképet készíthetsz!
Építs kuckótornyot és próbáld ki a Suhanj! Alapítvány kerekesszékes akadálypályáját és érzékeléspróba játékát.
Szépművészeti Múzeum számtalan a képzőművészethez kapcsolódó játékos feladattal vár minden gyerekkorosztályt, sőt a régi festmények részeseivé is válhattok korabali ruhákat felöltve! 
A Vakok Intézete jóvoltából Braille írógéppel készíthetsz elvihető szövegeket és a kosárfonás fortélyait is elsajátíthatod.

 

A részvétel ingyenes. Program itt!