EN facebook

ADNIJÓGA - Jótékony jógaóra és tárlatvezetés a Kassák Múzeumban

2021-10-25 19:00

Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében Múzeumi őszbúcsúztató – Engedd el magad! programot hirdet a Kassák Múzeum ADNIJÓGA - JÓTÉKONY JÓGAÓRA ÉS TÁRLATVEZETÉS elnevezéssel.

 

Az esemény felhívásában olvashatjuk:


"Zárd a napot egy kulturális élménnyel egybekötött, kényelmes nyújtózással! Ha fáj a hátad, szívesen nyújtóznál egyet, tanulnál stresszoldó légzőgyakorlatokat, vagy csak elengednéd magadat egy kicsit, csatlakozz ehhez a jótékony célú programhoz a patinás Zichy-kastélyban, a Kassák Múzeum kiállítótermében!"

Az órán való részvétellel egy jó ügyet is támogatnak a résztvevők, hiszen az AdniJóga olyan társadalmi vállalkozás, amely azzal a céllal jött létre, hogy hátrányból induló emberek is megtapasztalhassák a jóga és a relaxáció jótékony hatását.

 

 

Állami gondozásban, szegénységben élő gyerekek, átmeneti otthonban lakó vagy sérült gyermeket nevelő anyák is rendszeresen mozoghatnak profi AdniJógás jógaoktatók segítségével. Mindezt többek között a pop-up gyakorlások teszik lehetővé és fenntarthatóvá.

A legkitartóbbaknak az óra végén Dobó Gábor és a Kassák csapata tart rövid tárlatvezetést a múzeumban!

A járványhelyzetre való tekintettel arra kérünk, hogy hozz saját jógaszőnyeget! Az órával kapcsolatos további kérdésekkel keressétek nyugodtan az AdniJóga csapatát, ezen az e-mail címen: info@adnijoga.hu

Regisztráció: kassakmuzeum@pim.hu

Részvételi díj: 1500 Ft / fő (diákoknak , nyugdíjasoknak 1000 Ft / fő)