EN facebook

Regisztráljon a X. Országos Múzeumpedagógiai Konferenciára!

KONFERENCIA

2018. november 5-6-án „Szenzációs örökség” címmel immár tizedik alkalommal rendezi meg a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) a Múzeumok Őszi Fesztiválját lezáró országos szakmai rendezvényként az Országos Múzeumpedagógiai Konferenciát, melyre idén a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtárban kerül sor.

 

A konferencia üzenete: Fedezzük fel (újra) saját értékeinket és értelmezzük újra úgy, hogy a közönség, köztük a kamaszok számára is vonzó, szenzáció legyen.

 

A Múzeumok Őszi Fesztiválját lezáró országos szakmai rendezvényen A kulturális örökség európai évéhez kapcsolódva azt járjuk körül előadások és jó gyakorlatok bemutatásával, valamint kerekasztal-beszélgetésekkel, hogy a hazai muzeális intézmények milyen innovatív ismeretátadási és módszertani megoldások alkalmazásával tudnak hatékonyan hozzájárulni a kulturális örökség interpretálásához, ezáltal átörökítéséhez és megóvásához, ugyanakkor folyamatos és szerves átalakulásához.

 

A részletes program az alábbi linken érhető el:

www.mokk.skanzen.hu

A konferencia választható programjairól (körséták, jó gyakorlatok) itt olvashat:

www.mokk.skanzen.hu

 

A PROGRAM HELYSZÍNE: Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár, Konferenciaterem és Vadászterem (Budapest, XIV. Városliget, Vajdahunyadvár, Vajdahunyad sétány, 1146)

 

REGISZTRÁCIÓ: Részvételi szándékát kérjük, hogy 2018. október 26. péntek 12:00 óráig jelezze. A regisztrációt kérjük személyenként megtenni. A szakmai konferencián való részvétel díja mindkét napra személyenként 8000 Ft. A részvételi díj az első napon 5000 Ft, a második napon 3000 Ft. A befizetést a helyszínen kérjük rendezni.

 

A regisztrációs felület itt érhető el:

www.mokk.skanzen.hu

 

Regisztrálni 2018. október 26. péntek 12 óráig lehet.

konferencia, Múzeumok Őszi Fesztiválja, múzeumpedagógia
2018-09-27 12:00