Holnap nyit a Kemenes Vulkán Park!

PROGRAMAJÁNLÓ

Március 11-én hivatalosan is megkezdődik a szezon, így újra látogatható lesz az ország egyetlen vulkánokat bemutató kiállítása!

Magyar Múzeumok Online 2017-03-10 12:34
Cikk küldése e-mail:

 

Március 11-én újra kinyit a Kemenes Vulkán Park!

 

 

Március 11-től keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között újra várja az egyéni látogatókat is az ország egyetlen vulkanológiai kiállítását magában foglaló Vulkánpark!

Bár a Kemenes Vulkán Park december 1. és március 10. között zárva tartott az egyéni látogatók előtt, csoportokat előzetes bejelentkezés alapján ezen időszakban is fogadott.

Március 11-én hivatalosan is megkezdődik azonban a szezon, így újra látogatható lesz az ország egyetlen vulkánokat bemutató kiállítása, mely továbbra is kiegészül az Eötvös Loránd életét feltáró, 2016-ban létrehozott időszakos kiállítással. A nyitva tartás kedd és vasárnap 10 és 18 órára módosul.
Érdemes tehát tartalmas kikapcsolódásként az intézményt választani. Egyéni látogatáshoz előzetes bejelentkezés nem szükséges, azonban csoportok (15 fő felett) jelentkezése esetén a gördülékeny ügyintézés érdekében a foglalások időpontját előre egyeztetnünk szükséges.

Idén sem kell csalódnia annak, aki aktív pihenésre vágyik, hisz a komplexum továbbra is szervez vezetett túrákat az öt és fél millió éves tanúhegyre, a Ság hegyre.

Az első szervezett túra idén egy botanikai túra lesz, mely március 25-én 15 órakor indul a Kemenes Vulkán Park épületéből. A túrán való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, ára 900 Ft/ fő.

Természetesen lehetőség van egyéni túraidőpontok foglalására, sőt az intézmény oktatási funkciója keretében jelenleg két különböző tematikájú múzeumpedagógiai foglalkozás közül is választhat az érdeklődő.

További szolgáltatásként bérelhető különböző rendezvények megtartására a Vulkánpark 3 terme is.

Csoportos látogatáshoz, szervezett túrán való részvételhez, túraszervezéshez, múzeumpedagógiai foglalkozásokhoz, illetve további szolgáltatások igénybevételéhez bejelentkezni a 06/95 777 400/402-es telefonszámon vagy az info@kemenesvulkanpark.hu e-mail címen lehetséges.

További információ a  honlapon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
A lengyel ulánusok a Jósa András Múzeumban
 
Utolsó felvonás. IV. Károly király koronázása – 1916 a Magyar Nemzeti Múzeumban
    Muzeumok.hu Rss betöltése...