El nem kötelezett művészet

KIÁLLÍTÁS-ELŐREJELZÉS

Marinko Sudac gyűjteményét a Ludwig Múzeum mutatja be március 23-tól. A kiállítás Milánóból érkezik Budapestre, de a volt jugoszláv államok, illetve egyes környező országok hidegháborús időszakának avantgárd...

2017-03-21Magyar Múzeumok Online
megtekint

Értekezés az időről

MÉDIA

A Ludwig Múzeum tavaszi kiállításának témája első hallásra a muzeológia technikai kérdésének, bizonyos szempontból múzeumi belügynek tűnik. Ennél azonban jóval többről szól.

2017-03-14Götz Eszter
megtekint

Több mint százezren látták!

ZÁRÁS

Több mint százezren látták a Móra Ferenc Múzeum Pompeji-kiállítását, mely vasárnap bezárta kapuit, csak az utolsó hétvégén 4500-nál is több látogató fordult meg a tárlat szegedi...

2017-03-06MTI
megtekint

Bocskor, csizma, paduka -– kalandozás a lábbeli körül

KIÁLLÍTÁS

Közel 300 pár lábbeli mesél kultúrákról, társadalmakról, sokszínűségről a Néprajzi Múzeum költözés előtti utolsó időszaki kiállításán a Kossuth Lajos téri műemlékpalotában.

2017-03-03MTI - MMO
megtekint

Életre kelt avarok

KIÁLLÍTÁS

A Kárpát-medencei avarok világába nyújt betekintést a legkorszerűbb technikai eszközök segítségével a Magyar Nemzeti Múzeum ma megnyílt kiállítása.

2017-03-03Magyar Nemzeti Múzeum
megtekint

Első Budapest Fotó Fesztivál

KIÁLLÍTÁS

Az amerikai kortárs fotográfia megkerülhetetlen alakja, Alex Webb Műcsarnokbeli kiállításával veszi kezdetét mától az első alkalommal megrendezendő Budapest Fotó Fesztivál.

2017-03-01MTI - MMO
megtekint

Kedvezményes záróhét a Pompeji- kiállításon!

SZEGED

Vasárnap, március 5-én bezárja kapuit a szegedi Pompeji-kiállítás: az óriási népszerűségnek örvendő tárlat megtekintésére így már csak néhány nap maradt hátra.

2017-02-27Magyar Múzeumok Online
megtekint

Vermeer mégsem elszigetelt zseni volt?

PÁRIZS

A Louvre-ban szerdán nyílt tárlatból kiderül, hogy a holland festőművész mégsem az az "elszigetelt zseni" volt, akinek tartják, hanem erős hatással voltak rá a 17. századi holland életképfestészet más...

2017-02-24MTI
megtekint

Mentés másként - Mi marad az újmédia-művészetből?

KIÁLLÍTÁS-ELŐREJELZÉS

A médiaművészet magyarországi kezdeteitől napjainkig tartó időszakot bemutató kiállítás fő kérdése: mi a műtárgy ma és mit kell megőrizni a jövő számára?

2017-02-20Magyar Múzeumok Online
megtekint

Remekművek Madridban

KIÁLLÍTÁS

Remekművek Budapestről - A reneszánsztól az avantgárdig címmel mutatja be a budapesti Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményének 500 évet átfogó, 90 alkotását pénteken nyíló nagyszabású...

2017-02-17MTI
megtekint
«      előző          1   |  2   |  3   |  4   |  5     Következő     »
 
10 Design építésziroda bemutatja a Dalian Museum terveit (Kína)
 
Modellmánia 2010
    Muzeumok.hu Rss betöltése...