MNM OMMIK
2015-ben is MUZEUM@DIGIT Konferencia 2015-09-18 10:38

A 2013-ban és 2014-ben rendezett MUZEUM@DIGIT Múzeumi Digitalizálási Konferenciák nagy sikerére való tekintettel a Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központja idén harmadik alkalommal rendezi meg a MUZEUM@DIGIT Konferenciát, melyre szeretettel meghívjuk Önt.

 

A konferencia helye és időpontja: Magyar Nemzeti Múzeum, 2015. november 3-4.


 

Idén a konferencia vendégül látja az AVICOM éves fesztiválját, melynek díjátadó ceremóniájára számos nemzetközi múzeumi szakember is érkezik. A fesztivál programjában szereplő alkotások megtekintésére lehetőség nyílik a konferencia két napja során.

 

A konferencia előadóinak bemutatkozásait és előadásaik rövid összefoglalását folyamatosan töltjük fel a konferencia weboldalára, hamarosan a végleges programot is közzétesszük.

 

Az érdeklődő ICOM-tagoknak lehetőségük nyílik csatlakozni az AVICOM-hoz, ehhez csak az itt elérhető jelentkezési lapot kell kitölteni és eljuttatni az ICOM központi egységéhez. A jelentkezők részt vehetnek és szavazhatnak a november 5-én tartandó AVICOM általános gyűlésen (General Assembly), mely a Nemzeti Múzeumban kerül megrendezésre.

 

A konferenciára még három hétig,  október 26-ig lehet regisztrálni!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

További információk >>

 

 

MNM OMMIK

ommik.hu

személynév